Σπουδές στην Ευρώπη, Εξωτερικό που είναι μια επένδυση, απαιτητική σε χρόνο, χρήμα, ενέργεια, προσπάθεια, αλλά με πολλαπλασιατικά οφέλη και βεβαιοτητα απόσβεσης. Έτσι, παρά την ενδημούσα οικονομική κρίση, μεγαλώνουν συνεχώς οι αριθμοί των Ελλήνων φοιτητών οι οποίοι αναζητούν ακαδημαϊκή «στέγη» στην Ε.Ε. και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με βάση τα στοιχεία της τελευταίας έκθεσης στου Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Ο.Ο.Σ.Α.), 52.000 Έλληνες σπυδάζουν στο εξωτερικό με τη μεγάλη πλειοψηφία να παρακολουθούν προπτυχιακά Πανεπιστημιακά προγράμματα. Από αυτούς, 48.000 σπουδάζουν στην Ε.Ε., 2.800 στις Η.Π.Α., και οι υπόλοιποι ανά την υφήλιο. 

ΓΙΑΤΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ – ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Σπουδές στο εξωτερικό, γιατί είναι δημιουργική πρόκληση να ζεις και να σπουδάζεις σε μια άλλη χώρα, την ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ.

Γιατί είναι, πρώτο απ’ όλα, η γνωριμία με μια νέα χώρα, με τους ανθρώπους της, τον πολιτισμό της και τον τρόπο ζωής της.

Σπουδάζοντας με μια άλλη χώρα συνυπάρχεις με φοιτητές από διαφορετικές χώρες, διευρύνοντας την έκταση του οπτικού σου πεδίου και αυτή η διεθνής επικοινωνία, προσδίδει μια άλλη διάσταση στον τρόπο του αντιλαμβάνεσθαι ή του σκέπτεσθαι. 

Διευρύνεις έτσι το δίκτυο γνωριμιών και επαφών σε πολλές χώρες, δημιουργώντας ευκαιρίες για επαγγελματική και επιστημονική ανάπτυξη και εξέλιξη.

Παράλληλα, η αγορά εργασίας, ελληνική, ευρωπαϊκή ή παγκόσμια, εκτιμά την επέκταση της εκπαιδευτικής εμπειρίας και του ορίζοντα ζωής.

Ζώντας σε μια πολυεθνική ακαδημαϊκή κοινότητα, μέσα από τη δημιουργική αλληλεπίδραση, κατανοείς και αφομειώνεις τις αλλαγές και τις εξελίξεις σε διεθνές επίπεδο.
Καλλιεργείται ο σεβασμός στη διαφορετικότητα, επιτυγχάνεται η δημιουργική αλληλεπίδραση.
Σπουδές στο εξωτερικό γιατί μαθαίνεις να επικοινωνείς και να συνεργάζεσαι παγκόσμια.
Γιατί ο κόσμος και η οικονομία είναι ενιαίος, μετακινείται, μεταναστεύει, σημιουργεί συστάδες ανάπτυξης.
Γιατι οι σπουδές δεν αφορούν μόνο ακαδημαϊκές γνώσεις και επιστημονικές δεξιότητες στην αίθουσα.
ΠΑΡΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!

Φαντάζει, σε πρώτη σκέψη και ανάγνωση, δύσκολη η προσαρμογή, η ανάλυψη ευθυνών στην καθημερινή ζωή, δυσκολία που στην πορεία αποδεικνύεται σημαντικό εφόδιο:

  • Γιατί παίρνεις αποφάσεις, ξεπερνάς προβλήματα, μή απολαμβάνοντας τα προνόμια της οικογενειακής εστίας, παίρνοντας τη ζωή στα χέρια σου!
  • Γιατί δημιουργείς με την προσπάθεια σου, τη γέφυρα για την προσωπική σου πορεία και εξέλιξη.
  • Γιατί αριστοποιείς τις γλωσσικές σου ικανότητες, εξοικιώνεσαι με τη διεθνή επιστημονική και επαγγελματική ορολογία του κλάδου σου.

Αυξάνεται η αυτοπεποίθηση σου, η ωριμότητα, οι δυνατότητες σου, οι ευκαιρείες σου.
Ταξιδεύεις, επικοινωνείς, συμφιλιώνεσαι, προσαρμόζεσαι σε έναν κόσμο μεταβλητό, μετακινούμενος σε έναν κόσμο που αλλάζει.
Σπουδές στο εξωτερικό, γιατί είσαι ελκυστικός για την αγορά εργασίας, με ερεθίσματα, εικόνες και εμπειρίες ανεκτίμητες.

Σπουδές στο εξωτερικό, γιατί δημιουργούνται ευκαρίες –προκλήσεις και διευρύνονται οι ορίζοντες σου με καλές πρακτικές, νέα βιώματα, αυτοπεποίθηση, προσωπική ικανοποίηση, αυτονόμηση, αποτελεσματικότητα, ανεξαρτησία.

Σπουδές στο εξωτερικό γιατί ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ,ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ!!!
Όλοι, όσοι μας εμπιστεύθηκαν, σπουδάζουν αυτό που επιθυμούν, στο Πανεπιστήμιο και την πόλη που επιλέγουν.

ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ!

Γιατί είμαστε δίπλα σου μέχρι το πτυχίο, να σε υποστηρίζουμε στην προσπάθεια σου.

ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ!

ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ!

ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΕ 14 ΧΩΡΕΣ, 250 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, 116 ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ,

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ  211.4073.335

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ